Nytt på Maxfonder.se

Det är med glädje vi nu kan presentera ett nytt modernt utseende för Maxfonder.se. Arbetet har pågått under hösten och vintern och vi kan nu presentera de första delarna av vår uppdaterade hemsida. Utvecklingen kommer fortsatt att pågå under 2021 och vi kommer succesivt byta ut gamla sidor och funktioner mot nya.

Förändringen innebär bland annat att sidan kommer att fungera bättre på läsplatta och i mobilen. Vår ambition är att göra webbplatsen renare, enklare och snyggare. Men även snabbare och mer användarvänlig.

Vi har även lanserat lite nya funktioner som vi hoppas att du som kund kommer att uppskatta. En av de nya funktionerna är att du nu kan göra en direktinsättning via Swish till din depå. Vi har även implementerat andelsflyttar för ISK. Under förra året lanserades även tjänsten Spara som gåva. Just nu arbetar vi på att förbättra varukorgen, fondsöksidan och depåöversikten. Håll utkik efter fler nyheter inom kort!

Vad tycker du är viktigt att förbättra, dina synpunkter är viktiga för oss, hör gärna av dig med dina tankar så att vi kan bli ännu bättre. Maila oss på sales@fondab.com.

Nu kan du handla fonder snabbare!
När du handlar från ditt bankkonto tar det lite extra tid eftersom pengarna först måsta hämtas från banken innan köpet kan registreras. Med Swish kan du välja att göra en direktinsättning på din depå och sedan lägga ordern direkt.

Nu kan du flytta fonder enklare!
Under januari har vi implementerat funktionen att flytta in fonder i andelar till ditt ISK. Detta sparar dig som kund såklart en massa tid och krångel eftersom att du slipper att först sälja, flytta kapitalet och sedan köpa tillbaka andelarna. Nu kan du registrera din inflytt på ”Min sida” och sedan flyttas andelarna in på din depå. Genom att samla ditt sparande under ett tak för du en bättre överblick över dina tillgångar och din risknivå.

Nu är det enklare att spara till barn och barnbarn
Med tjänsten Spara som gåva är det nu lättare att spara till dina barn, barnbarn eller någon annan du tycker om. Du kan lägga upp ett månadssparande via tjänsten till valfri persons depå eller göra en direktinsättning via Swish.

Håll utkik efter fler nyheter inom kort!

Maxfonder.se
Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.